Samsung Galaxy S3 totaal anders dan verwacht?

Heet gerucht! Een anonieme bron heeft tegenover The Verge beweerd dat alles wat we nu denken te weten van de Samsung Galaxy S3 niet juist is. Alle gelekte afbeeldingen, de naam zelf, het is allemaal onjuist!

Come and meet the new galaxyIedereen is de afgelopen maanden flink in de weer met geruchten en gelekte afbeeldingen van de Samsung Galaxy S3. Elke bron beweerde het bij het rechte eind te hebben en er leek elke dag wel wat nieuws te lekken over de Galaxy S3. The Verge heeft van een bron die ‘dicht bij de plannen van Samsung’ staat vernomen dat alle afbeeldingen van de Galaxy S3 die tot nu toe zijn langsgekomen niet juist zijn. Ook ‘generieke test behuizingen’ die Samsung samen met andere Galaxy modellen gebruikt om kwaliteitschecks te doorlopen zijn niet te zien geweest in gelekte afbeeldingen. De bron: “de generieke behuizingen komen niet eens een beetje in de buurt van het uiteindelijke ontwerp. Geen van de gelekte afbeeldingen is accuraat.”

De bron zegt ook dat de beveiliging rondom de nieuwe Galaxy S beter en scherper is dan ooit tevoren. Sterker nog: de beveiliging is zó scherp dat de bron niet kan bevestigen wat de echte naam van de Galaxy S3 is. Het enige wat zeker is, is dat Samsung in zijn uitnodigingen voor 3 mei de term ‘the next Galaxy’ gebruikt. Kan het dus zo zijn dat de Galaxy S3 helemaal niet Galaxy S3 gaat heten? Misschien gaat het toestel wel Samsung Galaxy Next heten.

Als we de bron van de Verge moeten geloven moeten we dus alles vergeten wat we voorbij hebben zien komen, want het is allemaal nep. Alle afbeeldingen, hoe echt ze ook leken, zouden dus nep zijn. Het belachelijke aantal gelekte afbeeldingen, nieuwtjes en specificaties spreken overigens wel boekdelen. Een enorm aantal mensen wil weten wat Samsung in petto heeft wat hun nieuwe paradepaardje betreft. Wat gaat het design worden? Wat worden de specificaties? Wordt het revolutionair? Wordt het iets dat we nog nooit eerder gezien hebben? 3 mei weten we het (als het goed is)!

Bron: The Verge


Tags: , ,