Duidelijke foto’s vermoedelijke Galaxy S4 gelekt

Vandaag zal Samsung zijn nieuwe Samsung Galaxy S4 presenteren in New York maar nog voor de aankondiging zijn er een serie foto’s gelekt die vermoedelijk de Galaxy S4 tonen. Wat direct opvalt: hij lijkt enorm veel op zijn voorganger.

Samsung Galaxy S4 lijkt op de Galaxy S3

Galaxy S4 lekHet lijkt erop dat Samsung de Apple-toer op gaat wat betreft telefoons: hetzelfde design, betere soft- en hardware. Een Chinese website heeft namelijk een aantal foto’s gepubliceerd die de vermoedelijke Samsung Galaxy S4 in al zijn glorie laten zien. Qua design is het bijna een regelrechte kopie van de Galaxy S3, maar onder de motorkap is er van alles veranderd.

– 4,99 inch 1080p-scherm
– Samsung Exynos octacore-processor van 1,8GHz
– 16GB opslag (mogelijk ook versies met 32 en 64GB)
– 2600mAh-accu
– 7,7mm dik en 138 gram qua gewicht

In vergelijking met de Galaxy S3 is de Galaxy S4 ongeveer 4 gram zwaarder en 0,8mm dunner. De grootte van de Galaxy S4 is 140,1 x 71,8mm waarmee hij iets groter is dan de Galaxy S3.

Galaxy S4 lek 1Galaxy S4 lek 2Galaxy S4 lek 3

Naast betere hardware ook nieuwe functies

Over de software wordt niet gesproken maar aan de hand van eerdere informatie zal de Samsung Galaxy S4 onder andere Smart Scroll bevat, waarmee je ogen gevolgd worden door de front-camera en daarmee je scherm naar boven of beneden kan scrollen. Ook heeft de Galaxy S4 mogelijk Smart Pause aan boord, waarmee bijvoorbeeld filmpjes gepauzeerd worden wanneer je van het scherm wegkijkt.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S4-alert en blijf op de hoogte van acties!

Vanavond rond 12 uur is de aankondiging van de Galaxy S4 en gaan we erachter komen of de geruchten waar blijken te zijn of niet.

Bron: Nu.nl


Tags: , ,