Samsung Galaxy S4 in april 2013?

Er gaan geruchten de rondte dat Samsung in april van volgend jaar de Samsung Galaxy S4 wil uitbrengen, de opvolger van de immens succesvolle Samsung Galaxy S3 uit wil gaan brengen. Een van de belangrijkste features? Een onbreekbaar scherm!

Samsung Galaxy S4 met onbreekbaar scherm

Galaxy S4Samsung houdt bij zijn high-end Galaxy S-lijn vast aan een jaarlijkse update zoals Apple het doet met de iPhone. In mei van dit jaar zagen we de Galaxy S3 verschijnen en volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S4 in april 2013 in de winkels moeten liggen. Het toestel zou nu nog door het leven gaan als ‘Project J’ vanwege JK Shin, Chief van de Mobile Division van Samsung. Mogelijk krijgt de Galaxy S4 een “onbreekbaar” scherm dankzij flexibele technologie. Daarmee zou de Galaxy S4 de eerste smartphone kunnen zijn met een scherm dat vrijwel niet kapot te krijgen is. In 2014 zou de Galaxy S5 zelfs een buigbaar of vouwbaar scherm krijgen, maar dat moet je nog met een flinke korrel zout nemen.

Samsung Galaxy S4 tijdens eigen evenement onthuld?

Het is niet waarschijnlijk dat de Samsung Galaxy S4 in januari tijdens de CES of in februari tijdens het MWC onthuld zal worden. Het ligt voor de hand dat Samsung eind april of mei een eigen evenement organiseert en dus zelf het toestel aankondigt en dat hij kort daarna in de winkels ligt.

Bron: Reuters


Tags: , , , , ,