Samsung komt met Galaxy S4 Mini

Samsung zou druk bezig zijn met de Samsung Galaxy S4 en daar zijn dan ook al meerdere geruchten van te vinden. Nu kunnen we de Galaxy S4 Mini aan dat rijtje geruchten toevoegen want ook die zal uit gaat komen.

Project J is niet de Galaxy S4 maar een productlijn van Samsung

Samsung Galaxy S4 ConceptDat Samsung aan de Samsung Galaxy S4 werkt mag geen nieuws heten. De Galaxy S3 is immens populair en dus is een opvolger uitbrengen niet meer dan logisch. Er zijn dan ook al verschillende geruchten over het toestel verschenen. Nu is er echter een ander gerucht verschenen dat gerelateerd is aan de Galaxy S4. De naam Project J is wel eens gevallen in berichten over de Samsung Galaxy S4. Voorheen was niet helemaal duidelijk wat Project J precies was en gingen we er dus van uit dat Project J de Galaxy S4 is. Nu blijkt echter dat er meerdere producten onder Project J vallen en dat het dus een productlijn is in plaats van maar één product.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S4 alert en blijf op de hoogte van acties!

Naast Galaxy S4 ook Galaxy S4 Mini

Nu is de naam Project J Mini Serrano opgedoken, wat mogelijk kan duiden op een Galaxy S4 Mini. Ook is de naam Project J Active Fortius opgedoken met bijbehorende accessoires zoals een polsband, fietshouder en een speciaal hoesje/tasje. Geruchten spreken over een mogelijke smart watch maar als wij het woord ‘active’ zien staan in de naam denken wij eerder aan een telefoon voor actieve mensen. Denk aan hardlopers, wielrenners, mountainbikers, en ga zo maar door die een telefoon willen hebben die waterdicht is en wel tegen een stootje kan. Dat verklaart dan ook meteen de polsband en fietshouder.

Project J bevat minimaal drie toestellen

Project J gaat volgens de geruchten dus minimaal drie toestellen bevatten met bijbehorende accessoires. Die toestellen zijn mogelijk de Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 Mini en -dit is een wilde gok- de Galaxy S4 Active. Het lijkt er dus op dat Samsung mogelijk het succes van de Galaxy S3 uit wil breiden met een nieuwe bredere lijn. We zijn benieuwd!

Bron: Nu.nl


Tags: , , , ,