Samsung Galaxy S4 komt niet eerder dan mei

Volgens Samsung Libanon zal de Samsung Galaxy S4 niet uitkomen vóór mei van dit jaar. Dit is voor het eerste dat ‘officieel’ informatie wordt gegeven omtrent de opvolger van de Galaxy S3.

Samsung Galaxy S4 niet uitgebracht voor mei 2013

Samsung LibanonWe hebben het woord ‘officieel’ bewust tussen haakjes gezet in de inleiding. Het bericht komt namelijk van de Facebook-pagina van de Libanese tak van Samsung. Een gebruiker vroeg: “hey, is er al nieuws van de Samsung Galaxy S4 release?“, waarop Samsung Libanon antwoordde: “The Galaxy SIV wordt niet uitgebracht voor mei 2013.” De kans is dus aanwezig dat dit antwoord geplaatst is zonder goedkeuring van het hoofdkantoor. Daarnaast is de uitspraak niet heel opmerkelijk aangezien de vorige Galaxy S-toestellen ook allemaal in het tweede kwartaal uitkwamen.

Nog maar weinig geruchten over Galaxy S4

Een eerder gerucht over de Samsung Galaxy S4 sprak over een mogelijke release in april maar dat lijkt nu dus ontkracht. Geruchten van specificaties zijn er nauwelijks en moeten voor nu nog met een enorme korrel zou genomen worden. Zo zou de Galaxy S4 een onbreekbaar scherm hebben, een 5 inch 1080p-scherm en een quad-core processor. Wil je een bericht ontvangen zodra de prijzen bekend zijn of zodra de Galaxy S4 leverbaar is? Schrijf je dan nu in voor de Samsung Galaxy S4 alert.

Bron: Facebook

https://www.gsmacties.nl/mobiele-telefoons/Samsung/Galaxy-S4S

Tags: ,