Samsung Galaxy S4: je scherm scrollen met je ogen

De Samsung Galaxy S3 bevatte al een handige feature die het scherm aan liet staan zolang je er naar kijkt. De Samsung Galaxy S4 gaat een stapje verder en maak het mogelijk om het scherm te scrollen met je ogen.

Samsung Galaxy S4 bevat ‘Eye Scrolling’

Galaxy S4Twee anonieme bronnen zouden gemeld hebben dat de Samsung Galaxy S4 met een erg innovatieve feature komt, namelijk scrollen met je ogen. Stel, je leest een stuk tekst op de Galaxy S4; zodra je onderaan het scherm bent met lezen scrolt het scherm automatisch naar beneden en kun je verder lezen zonder je handen te gebruiken. Het gerucht lijkt op waarheid gebaseerd want Samsung heeft vorige maand een merkaanvraag gedaan met de naam ‘Samsung Eye Scroll’. Daarmee lijkt het gerucht bevestigd te zijn. Ook is de naam ‘Samsung Eye Pause’ aangevraagd, al is niet helemaal duidelijk wat dat is. Het kan zijn dat een scherm stopt met scrollen op basis van waar je naar kijkt, maar dat is niet zeker.

Specificaties Galaxy S4 nog altijd onduidelijk

Qua specificaties is er ook weer wat uitgelekt. In eerste instantie zou de Samsung Galaxy S4 zou een super amoled-scherm krijgen met een resolutie van 1920×1080 en een octacore Exynos-processor. Later werd dit ontkracht en zou de Galaxy S4 een LCD4-scherm krijgen en een Snapdragon 600-processor. Nu zijn er toch weer geruchten van een super amoled-scherm en een octacore Exynos-processor. Later deze maand wordt de Galaxy S4 mogelijk aangekondigd en krijgen we meer duidelijkheid wat betreft het design, specificaties en innovaties.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S4-alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: New York Times


Tags: , ,