HTC Sensation heeft mogelijk last van het ‘Death Grip’ probleem

Op het internet zijn meerdere berichten te vinden van gebruikers die melden mogelijk te kampen met het death grip probleem. Dit probleem zorgt bij de HTC Sensation voor een lagere signaalsterkte wanneer de gebruiker de hand over de bovenkant of op de achterkant plaatsen.

HTC logo grootDe signaalsterkte, met name wifi en bluetooth, neemt aanzienlijk af wanneer het toestel op een bepaalde manier vastgehouden wordt. Sommige gebruikers melden dat het probleem zich pas voor doet wanneer je het toestel op een onnatuurlijke manier vastpakt en anderen melden dat de signaalsterkte maar een beetje zakt. Er zijn overigens ook gebruikers die melden nergens last van te hebben. Het is dus onduidelijk of de HTC Sensation daadwerkelijk kampt met death grip problemen.

Het probleem lijkt zich dus voornamelijk voor te doen wanneer zwakke zenders/ontvangers afgedekt worden, maar hoe ernstig het probleem is en of het echt het death grip probleem is, is vooralsnog niet bekend. In het filmpje hieronder is te zien wanneer het probleem zich voordoet.

Vergelijk alle aanbiedingen van HTC Sensation.