Een goedkopere iPhone 4 met plastic in plaats van glas?

De geruchtenmolen voor de vernieuwde iPhone 4 en de aankomende iPhone 5 draait op volle toeren en wekelijks komen er nieuwe geruchten uit over beide toestellen.

Apple logoEen van de nieuwere geruchten gaat over de iPhone 4, althans, een nieuwe versie daarvan. Er zijn een tweetal foto’s op het internet verschenen waarop een witte iPhone 4 te zien is, maar de flits die gebruikt is om de foto te maken weerkaatst anders dan op een normale iPhone 4. Volgens de bron uit Vietnam is het toestel een stuk lichter dan de oude iPhone 4 en tevens een stuk sneller. Aan de flits is in ieder geval te zien dat er waarschijnlijk plastic op het toestel zit in plaats van glas. Dit maakt het toestel een stuk goedkoper en een stuk lichter dan de huidige iPhone 4. Dit gaat hand in hand met eerdere geruchten die spraken over een goedkopere iPhone 4.

Van Apple is al bijna zeker dat ze van plan zijn een goedkopere iPhone uit te brengen, mogelijk om een bredere doelgroep aan te spreken. Als dat inderdaad zo is dan is plastic een slimme keuze aangezien het een heel stuk goedkoper is dan glas op je hele toestel. Plastic heeft wel als nadeel dat er heel snel krasjes op komen en aangezien Apple bekend staat om de uitmuntende kwaliteit is het even afwachten op de reacties van het publiek.

De nieuwe iPhone 4 zou volgens geruchten uitkomen in september en de iPhone 5 zou ook uit moeten komen in september, al zijn er geruchten die spreken van een launch begin 2012. Hoe dan ook, reken er maar op dat er de komende tijd nog een flink aantal geruchten boven water komen.

Via onze iPhone alert houden we je op de hoogte van de acties en leverbaarheid van de nieuwe iPhone 4 en iPhone 5, schrijf je nu in!

Klik voor een grotere foto op het plaatje:

Goedkope iPhone 4 voorkantGoedkope iPhone 4 achterkant