Samsung Galaxy S2 verkoopt met de snelheid van het licht

Het razend populaire Android vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S2, doet het enorm goed qua verkopen. Binnen 2 maanden is het toestel maar liefst 3 miljoen keer over de toonbank gegaan, waarmee hij het beter doet dan zijn voorganger.

Samsung Galaxy S2Het gaat om wereldwijde verkopen en de Galaxy S2 is 3 miljoen keer verkocht in 55 dagen. De Galaxy S, de voorganger van de S2, had 85 dagen nodig om dat aantal te bereiken. Inmiddels is de Galaxy S echter al zo’n 10 miljoen keer verkocht. Hoeveel keer de Galaxy S2 is verkocht in Nederland heeft Samsung niet gemeld, maar gezien het aantal acties met die telefoon zal dat aantal ook behoorlijk hoog liggen.

Samsung staat overigens niet stil met zijn Galaxy lijn. Zo zijn er tegenwoordig de Samsung Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Mini, Galaxy Ace, Galaxy S Plus en Galaxy Gio. Daarnaast zijn ook de Galaxy Z en Galaxy S3 aangekondigd is er nog de Samsung Galaxy Tab in het tablet segment. Dus ondanks het hele gedoe met Apple blijft Samsung onverminderd hard aan de weg timmeren met zijn succesvolle Galaxy lijn. Ze weten enorm goed wat de consument wil en reviews zijn vaak enorm positief.