Sony-Ericsson komt met nieuwe Android Walkman

Hou je van Android, van muziek en van Sony-Ericsson dan is er goed nieuws! Sony heeft namelijk aangekondigd dat het komt met een nieuwe Android Walkman telefoon.

Sony-Ericsson Livew with Walkman thumbnailToestellen van Sony- Ericsson met het Walkman label blinken uit in uitmuntende audio-kwaliteiten. Het is een beetje te vergelijken met een hoogwaardige mp3 speler waar je ook mee kunt bellen. Na de Sony-Ericsson Xperia W8 wordt de Live with Walkman het volgende Walkman toestel dat op Android zal draaien. De Android versie die op het toestel staat is Android 2.3 Gingerbread. Sony-Ericsson wil met deze telefoon je muziekervaring combineren met sociale netwerken. Zo weet iedereen naar welke muziek je luistert.

Qua hardware is het een prima toestel: er zit een 1GHz processor in, een 5 megapixel camera met auto-focus en de mogelijkheid om in HD op te nemen, een VGA camera aan de voorkant voor video-bellen, 320MB opslagruimte op de telefoon en de mogelijkheid om je opslagruimte uit te breiden tot 32GB. Bij het toestel zit een 2GB MicroSD kaartje bijgeleverd. Het scherm heeft een grootte van 3.2 inch met een resolutie van 480×320 pixels.

De Sony-Ericsson Live with Walkman zal in het laatste kwartaal van het jaar beschikbaar zijn in de kleuren zwart en wit. Schrijf je nu in voor de alert om te weten wanneer de eerste abonnementen met dit toestel verschijnen.