Bankieren met ING nu ook vanaf je mobiel!

De AMB AMRO heeft het, de Rabobank heeft het en SNS Bank heeft het (min of meer): bankieren op je telefoon via een app. Nu heeft ook de ING (eindelijk) een eigen app uitgebracht waarmee je online kunt bankieren.

ING_MobielNiet iedereen zal zich er even prettig bij voelen en sommigen zullen bang zijn voor veiligheidsimplicaties. Toch zijn er ook genoeg mensen die mobiel bankieren als de perfecte oplossing zien. Sta je in de winkel en vraag je je af of je nog genoeg saldo hebt voor dat dure cadeau voor je vriend of vriendin? Moet je even wat geld over maken naar een van je kinderen maar je bent niet in de buurt van een computer? Zit je stiekem op het werk te bieden op dat gave hebbedingetje op Ebay en moet je geld overmaken als je de bieding wint? Dan is een mobiel bankieren app de perfecte uitkomst! ING is er een beetje laat mee, maar beter laat dan nooit, toch?

Met de app kun je geld overmaken, je saldo bekijken, betaalverkeer van verschillende rekeningen bekijken en transacties zijn tot 16 maanden terug te zien. Ook zijn er een aantal beperkingen. Zo kun je maximaal 1000 euro per dag overmaken en kan er maximaal 5000 euro naar eigen rekeningen overgeboekt worden. Na een kwartier gebruik logt het systeem vanzelf uit. ”We blijven Mobiel Bankieren regelmatig updaten en zullen klanten actief informeren over nieuwe releases en mogelijkheden. In het feedbackmenu van de app kunnen klanten hun suggesties voor verbeteringen doorgeven.” De Mobiel Bankieren app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android. Een Blackberry versie zal snel volgen en over Windows Phone is niks gezegd.

httpv://www.youtube.com/watch?v=N6pEvths0FQ