Sony-Ericsson teased Windows Phone toestel

Wie het Facebook profiel van Sony Ericsson wel eens leest heeft vandaag een berichtje gelezen met daarbij een foto. Volgende week zouden ze interessant nieuws hebben, maar wat voor iets wordt niet vermeld.

“Wij staan in de startblokken voor interessant nieuws volgende week … wat denk je dat het zou kunnen zijn?” is de zin die op de Facebook Wall staat van Sony Ericsson. Daarbij staat de volgende foto:

Sony Ericsson komt met een nieuwe telefoon, maar wát voor telefoon wordt het precies?

We zien vier jongeren die allemaal naar een telefoon kijken, dus het gaat vrijwel zeker om een telefoon. Wat voor telefoon het precies is valt niet te zien, maar mogelijk zijn er wel hints verstopt in de foto. Kijk eens goed naar de beker rechts in beeld. Die beker bevat ‘tiles’ en dat kan (met nadruk op kan) een verwijzing zijn naar Windows Phone. Er zijn zelfs meer tiles te vinden: de beker staat op een tafel waarop een schaakbordje ligt (goed kijken) én op de achtergrond ligt een kussen met blokken / tiles. Ook hebben de jongeren alle drie gekleurde bovenkleding aan en toevallig ook nog in kleuren die gebruikt worden in de Windows Phone interface. Zo zie je dat het geel in het t-shirt van de jongen overeen komt met het geel/oranje van WP en ook het blauw van het meisje met de telefoon komt overeen met het blauw in WP. Het zijn nog maar speculaties, maar onze gok gaat uit naar de aankodiging van een Sony Ericsson Windows Phone toestel!

De verrassing wordt uit de doeken gedaan tijdens de CES beurs die van 10 t/m 13 januari. Zodra er meer bekend is hoor je het van ons!

Bron: Sony Ericsson Nederland @ Facebook


Tags: , ,