Yoda verschijnt in een Vodafone reclame

Wat doe je als je een bepaald aspect van een product of provider wilt promoten op televisie? Dan huur je natuurlijk een filmster in! Vodafone heeft dat ook gedaan. Geen Rooney, geen Clooney, geen Beckham, maar de enige echte Yoda!

Yoda VodafoneHier in Nederland hebben we een vervelende Friese Carglass reclame, moeten we naar de erg leuke Tieneke Schouten en Yolanthe kijken, zijn de Plus medewerkers altijd veel te vrolijk en zien we hoe Johan Derksen totaal niet kan acteren. Aan de andere kant van de Noordzee wordt het echter anders aangepakt, althans door Vodafone. Geen vervelende bekende persoon, geen slecht acteerwerk. Nee, daar hebben ze Yoda weten te strikken voor een reclame spotje! Het gaat om de promotie van de RED Box feature van Vodafone in de UK. Daarmee kun je eenvoudig data overzetten van de ene telefoon naar de andere. Benieuwd naar het filmpje? Check het dan snel hieronder!

httpv://www.youtube.com/watch?v=6obEMR_aRkA

Dit is overigens niet de eerste keer dat Yoda verschijnt in een promotiefilmpje. Zo is het kleine groene mormeltje ook al te zien geweest in een TomTom video. Daar was echter ook Darth Vader te zien (en hij was minder kwaadaardig dan in de films). De zoon van Darth Vader (niet Luke) is overigens ook al eens te zien geweest in een reclame. Ze doen het dus niet slecht, ook al komen ze van een sterrenstelsel ver, ver hier vandaan.


Tags: , ,