T-Mobile komt op 1 maart met nieuwe abonnementen

Wel nieuwe abonnementen? Geen nieuwe abonnementen? Het was even afwachten, maar T-Mobile heeft de nieuwe abonnementen bevestigd. Details heeft de provider echter nog niet vrijgegeven over de nieuwe abonnementen.

T-Mobile logoTwee dagen geleden hadden we al het bericht dat T-Mobile met nieuwe abonnementen zou komen. Er was een overzicht uitgelekt met daarin de nieuwe abonnementen, compleet met de nieuwe prijzen. Op het internet ontstond al snel veel verontwaardiging. De prijzen gingen (vooral bij de iSmart abonnementen) flink omhoog en datategoeden werden flink ingekort. T-Mobile is nog altijd een van de goedkoopste providers met de beste voorwaarden op het gebied van internet, maar met de nieuwe abonnementen zou dat veranderen, en niet op een positieve manier. T-Mobile gaf kort na de bekendmaking van de gelekte informatie al aan dat de gegevens niet klopten en gebaseerd waren op een verouderde presentatie.

T-Mobile heeft nu wel bevestigd dat het met nieuwe abonnementen komt, en deze worden op 1 maart officieel bekend gemaakt. Volgens de provider wordt mobiel internet belangrijker in de nieuwe bundels. Zo zal het mogelijk zijn om een grotere bundel af te sluiten, tot 2GB, waar 1GB nu het maximum is. Het minimale aantal MB’s gaat ook omhoog, al is niet helemaal duidelijk wat daarmee bedoeld wordt. Verder zal bij de Smart Start abonnementen afrekenen per seconde ingevoerd worden en bij iSmart abonnementen zul je onbeperkt kunnen sms’en. Onbeperkt sms’en is iets wat we niet hebben gezien bij de gelekte data, want daar werd gebruik gemaakt van gedeelde minuten en sms’jes.

Het is dus niet helemaal duidelijk wat T-Mobile nu van plan is. Wordt het nou echt duurder en krijg je minder waar voor je geld of gaan de prijzen omhoog maar krijg je ook meer ‘bang for buck’? Het enige wat we zeker weten is dat we écht hopen dat de gelekte informatie onjuist is.


Tags: ,