Draw Something doet smartphone-pennetjes verkoop stijgen

Grote kans dat je het spelletje Draw Something kent, want het is in korte tijd razend populair geworden! Als je het spelletje kent, dan weet je ook dat tekenen met je vingers een flinke uitdaging kan zijn. Niet gek dus dat de verkoop van smartphone-pennetjes flink gestegen is!

Draw Something is in korte tijd razend populair geworden. Het spelletje, dat te spelen is op iOS, Android en Facebook, is simpel doch verslavend. Je kunt met vrienden of vreemden spelen. Bij elke beurt krijg je de keuze uit drie woorden (die alle drie verschillende hoeveelheden muntjes opleveren). Van die drie woorden moet je er eentje kiezen en die moet je zo goed mogelijk tekenen, waarna de ander het moet raden. Als je tekening geraden is dan is het de beurt aan de ander om een woord zo goed mogelijk uit te beelden en moet jij het raden. Door het telkens goed te doen bouw je een highscore op en verdien je muntjes waarvan je onder andere kleuren kunt kopen.

Draw SomethingNu komt echter het probleem want tekenen met je vingers is een ware beproeving. Je weet niet precies waar het lijntje komt te staan omdat je vinger eroverheen zit en je kunt dus ook niet heel nauwkeurig tekenen, met allerlei hilarische tekeningen als gevolg. Niet gek dus dat de verkoop van smartphone-pennetjes flink gestegen is. Met die pennetjes (die vaak nog geen 10 euro kosten) kun je véél nauwkeuriger tekenen. Belcompany bijvoorbeeld, zegt dat de verkoop is vervijfvoudigd sinds de komst van Draw Something.

Geen zin om een los pennetje bij je toestel te kopen? Dan kun je altijd nog voor de Samsung Galaxy Note gaan! Die is gemaakt voor het gebruik van een pennetje en er worden dan ook wat apps meegeleverd met het toestel die specifiek bedoeld zijn voor een pennetje. Dus als je helemaal into tekenen en design bent, dan is de Galaxy Note misschien wat voor jou!

Hier kun je Draw Something (Free) downloaden voor Android.
Hier kun je Draw Something (Free) downloaden voor iOS.


Tags: , ,