Instragram binnenkort ook voor Android

Veel mensen kennen de foto’s wel die met Instagram worden gemaakt. Een beetje een retro-stijltje zoals we dat kennen van Polaroid foto’s. De app is momenteel alleen verkrijgbaar voor iOS maar er is goed nieuws: Android gebruikers kunnen de app zéér binnenkort verwachten!

De een houdt er van, de ander verafschuwt het: Instagram. Degenen die er van houden maken bij elke foto gebruik van Instagram en uploaden het direct naar Twitter, Facebook, Hyves, Google+, Tumblr en noem maar op. Deze groep vindt het retro-effect leuk en wil leuke momenten graag op deze manier delen met de hele wereld. Dan is er nog de groep die Instagram verafschuwt. Deze groep vindt dat een foto goed moet zijn in de basis, en niet door een ‘goedkoop’ effectje. Voor de groep die van Instagram houden hebben we goed nieuws: de razend populaire app zal zeer binnenkort namelijk naar Android komen! Dat betekent dus nóg meer Tweets, Facebook updates en andere berichten met ‘retro’ foto’s.

De app is al geruime tijd enorm populair onder iOS gebruikers. Momenteel zijn er zelfs meer dan 27 miljoen gebruikers, wat een gigantisch aantal is. Dat aantal zal binnenkort nog verder omhoog schieten wanneer Instagram op Android uitkomt. De makers zelf vinden het niet te laat om de app voor Android uit te brengen en ze hebben een goede reden om nu pas met een Android versie te komen. Volgens de makers had de app al eerder naar Android kunnen komen, maar dan waren ze de focus verloren die in de afgelopen periode voor veel innovativiteit heeft gezorgd. Nu is de tijd dan eindelijk rijp en wordt de app door een selecte groep getest en moet het zéér snel verschijnen op Google’s mobiele besturingssysteem.


Tags: , ,