Finland vestigt nieuw telefoon-werelrecord

Finland heeft een nieuwe telefoon-wereldrecord gevestigd en het is een ietwat vreemd wereldrecord. Tijdens de ‘Mobile Phone Throwing World Championships’ is er namelijk een nieuw wereldrecord telefoongooien neergezet!

Records verbreken met het gooien van telefoons

Dit jaar vond voor de 13e keer de Mobile Phone Throwing World Championships plaats waarbij het zaak is voor de deelnemers om een telefoon zo ver mogelijk te gooien! De 18-jarige Ere Karjalainen heeft een oude Nokia maar liefst 101,46 meter ver kunnen gooien waarmee er een nieuw record neer werd gezet! Karjalainen heeft overigens niet veel voor hoeven te bereiden want hij heeft voornamelijk gedronken voordat hij moest werpen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Sgw99VoCssU&feature=player_embedded

Onofficieel record staat op naam van Britse Chris Hughff

Er staat overigens ook een onofficieel record op de naam van een Brit. Chris Hughff heeft tijdens de JIM Mobile’s Belgium Championships eerder dit jaar namelijk een telefoon 102,68 meter ver gegooid. Echter, het betreft hier een onofficieel evenement waardoor het record niet goedgekeurd is. Overigens raden wij niet aan om nu direct naar buiten te rennen om zelf proberen zo ver mogelijk te gooien want er is een vrij grote kans dat je telefoon dat niet zal overleven.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1oh4ufWL8Hs&feature=player_embedded#!


Tags: ,