Zwarte Samsung Galaxy S3 op komst

Momenteel is de razend populaire Samsung Galaxy S3 te krijgen in slechts twee kleuren: Pebble Blue en Marble White (blauw en wit dus). Binnenkort kunnen we misschien ook zwart aan dat rijtje toevoegen, in ieder geval bij T-Mobile.

Zwarte Galaxy S3 duikt op op Amerikaanse T-Mobile website

Doorgaans worden telefoons uitgegeven in een aantal populaire kleuren zoals zwart, wit en metallic grijs. Niet in het geval van de Galaxy S3, want die is tot nu toe alleen maar te verkrijgen in de kleuren blauw en wit. Dit zal misschien een breekpuntje zijn voor sommigen die perse een zwarte of grijze telefoon in hun broekzak willen hebben. Als dat het geval is dan hebben wij misschien goed nieuws! Er is namelijk een zwarte Galaxy S3 opgedoken op de Amerikaanse website van T-Mobile. Dus geen gerucht, maar officieel in een mooie animatie op een officiële website!

Zwarte Galaxy S3Voorlopig nog geen zwarte Galaxy S3 in Nederland

De hamvraag is nu echter of deze zwarte versie ook naar Nederland gaat komen en daar hebben we op dit moment nog geen definitief antwoord op. T-Mobile heeft op onze Twitter het volgende gezegd over de zwarte Samsung Galaxy S3:

“Hierover is nog niks bekend. Zodra er meer bekend wordt zal dit zeker gecommuniceerd worden :)!”

We zullen dus nog even in spanning af moeten wachten. Misschien dat de zwarte versie officieel aangekondigd gaat worden tijdens IFA 2012 (een beurs voor consumenten-elektronica) die later deze maand begint?

Vergelijk Samsung Galaxy S3 aanbiedingen

Bron: T-Mobile US