Koop nu je telefoonaccessoires eenvoudig via GSMacties.nl

Sinds vandaag hebben we bij GSMacties.nl een handige extra functie in de website gebouwd. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om via GSMacties.nl op eenvoudige wijze accessoires voor je mobiele telefoon te kopen.

Koop nu telefoonaccessoires via GSMacties.nl!

AccessoiresIn samenwerking met MobielBereikbaar.nl kunnen we je sinds vandaag accessoires aanbieden op GSMacties.nl. Het werkt erg eenvoudig en binnen de kortste tijd loop je dus niet alleen rond met een nieuwe telefoon, maar ook nog eens met mooie en handige accessoires! Hoe werkt het? Zoek op GSMacties.nl de telefoon van jouw keuze op. Als je naar de pagina van een telefoon gaat zie je een aantal tabjes staan: Informatie, Aanbiedingen, Foto en Video, Specificaties, Ervaringen en Accessoires. Wanneer je naar het tabje ‘Accessoires’ gaat zie je direct de accessoires die bij het toestel van jouw keuze horen.

Accessoires bestellen is kinderlijk eenvoudig

accessoires - galaxy s3Op de accessoires pagina kun je een keuze maken tussen verschillende categorieën. Standaard zie je de populairste accessoires, maar je kunt ook kiezen voor hoesjes, geheugenkaarten, opladers, kabels en meer. Je ziet direct de populairste producten binnen de gekozen categorie en de bijbehorende prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken voor meer informatie en om eenvoudig te bestellen. Zo hoef je niet naar de winkel voor een accessoire maar kun je lekker makkelijk en snel bestellen! Bekijk direct Samsung Galaxy S3 accessoires, iPhone 4S accessoires of kies jouw telefoon.


Tags: ,