Processorinformatie nu zichtbaar bij specifiacties op GSMacties.nl

Voor degene die processorinformatie van high-end smartphones wil vergelijken hebben we goed nieuws: vanaf toon GSMacties.nl ook de processorinformatie van telefoons bij de specificaties van telefoons.

Processorinformatie zodat je nóg beter kunt vergelijken!

ProcessorBen jij altijd op zoek naar het beste van het beste op het gebied van smartphones? Dan hebben wij een leuke toevoeging voor jou! Vanaf nu is de informatie van processors opgenomen in de specificaties van telefoons. Op deze manier kun je perfect verschillende toestellen met elkaar vergelijken en het toestel kiezen dat perfect bij jou past. Onder het kopje ‘Processor’ kun je de volgende zaken terugvinden:

– Single-core, dual-core of quad-core
– Het aantal gigahertz (de kloksnelheid)
– De processornaam

Processorinformatie is lastige materie

We begrijpen dat niet iedereen de processorinformatie even goed begrijpt en voor de meeste mensen lijkt deze informatie op Chinees. Het is ook een lastig onderwerp en ook wij kunnen niet in enkele woorden uitleggen welke processor het beste is, welke het op een na beste, en ga zo maar door. Daarom werken wij aan een informatiepagina met daarop de belangrijkste informatie die jij moet weten over de processor in jouw telefoon. Zo zullen we het verschil uitleggen tussen single-, dual-, en quad-core en leggen we uit dat processors die op elkaar lijken soms toch enorm van elkaar kunnen verschillen.


Tags: , , ,