HTC niet meer ‘Quietly Brilliant’

Quietly Brilliant is de huidige slogan van HTC. Het wordt gebruikt op de toestellen, in folders en in reclames. Die slogan gaat binnenkort echter met pensioen omdat HTC een nieuwe mediacampagne gaat beginnen, inclusief nieuwe slogan(s).

HTC wil af van ‘Quietly Brilliant’

HTC Bold Authentic PlayfulWie een HTC heeft, of een HTC-reclame heeft gezien, weet waarschijnlijk dat de huidige HTC-slogan ‘Quietly Brilliant’ is. Het bedrijf wil echter met een schone lij beginnen en heeft besloten de oude slogan met pensioen te laten gaan. Volgens het bedrijf waren ze in het verleden niet genoeg ‘aanwezig’. HTC gaat nu echter met een nieuwe mediacampagne beginnen die het imago flink moet verbeteren. De HTC One is het eerste toestel met dit ‘nieuwe’ imago en zal binnenkort vergezeld worden met een nieuwe slogan. Ofja, slogan? Het zijn woorden die het merk beschrijven. De woorden die HTC gaat gebruiken in de campagne zijn ‘bold’, ‘authentic’ en ‘playful’.

Bold, authentic en playful

De woorden zeggen zo op het eerste gezicht niet zo heel veel, maar er zit wel degelijk een gedachte achter. ‘Bold’ staat voor de meer agressieve marketing die HTC in wil zetten voor de nieuwe producten. ‘Authentic’ staat voor de vernieuwde focus op innovatie en ‘playful’ staat voor de ontwikkeling van functies gebaseerd op eisen van de consument. Hoe de campagne er verder uit gaat zien is nog niet bekend.

Vergelijk HTC smartphones en aanbiedingen

Bron: The Verge


Tags: , ,