GSM Topdeal is vernieuwd!

Vanaf vanmorgen is GSM Topdeal overgegaan op nieuwe abonnementen. Je zit nu niet meer vast aan vaste bundel-samenstellingen maar kunt zelf alles samenstellen, en dat inclusief de 24 maanden korting die je gewend bent!

GSM Topdeal is vernieuwd!

GSM Topdeal vernieuwdWie vandaag GSM Topdeal heeft bezocht viel het misschien al op dat de website nogal veranderd is, en dat klopt. Vanmorgen heeft de T-Mobile prijsvechter namelijk een flinke update uitgevoerd. De complete vormgeving van de website is veranderd en de abonnementen zijn vernieuwd. Voorheen had je de keuze uit vooraf vastgestelde bundels, maar dat is nu niet meer het geval. Hierdoor is GSM Topdeal een stuk flexibeler dan voorheen, wat natuurlijk alleen maar prettig is. Daar bovenop krijg je uiteraard ook nog steeds 24 maanden 50% korting, zoals je gewend bent van GSM Topdeal.

Bekijk alle nieuwe acties van GSM Topdeal!

Momenteel hebben wij meer dan 160 acties van GSM Topdeal in onze vergelijker staan. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende telefoons zoals de iPhone 4 8GB, HTC 8S, Sony Xperia S, Samsung Galaxy Ace en de Galaxy S3 Mini. Natuurlijk kun je kiezen uit nog veel meer telefoons en dat allemaal met verschillende bel- en internetbundels. Voor ieder wat wils dus!


Tags: , ,