Een drietal gave games voor iOS!

De zomer is momenteel iets natter dan we zouden willen dus zitten we meer binnen dan buiten. Maar niet getreurd want ook binnen kun je je prima vermaken, en wel op je iPhone! We hebben een drietal leuke games voor je gevonden om je te vermaken!

Vergelijk acties van de iPhone 4 8GB, iPhone 4S 16 en de iPhone 5 16GB!

Fruit Ninja vs Skittles

Fruit NinjaSpelletje nummer één is het derde deel van Fruit Ninja. In het nieuwste deel is het echter niet alleen fruit dat je in stukjes moet swipen maar moet je ook zoveel mogelijk Skittles kapot maken. In plaats van alleen maar kleurige stukjes fruit dus ook kleurige snoepjes. Ook is de gameplay wat veranderd. Zo heb je in Fruit Ninja vs Skittles een minuut de tijd om een score neer te zetten. In vorige delen was het zo dat je maximaal drie keer een bom mocht raken voordat het game over was, maar dat is nu niet meer zo. Bommen zitten er wel nog in maar wanneer je die raakt gaan er punten van je score af en verdwijnen alle stukjes fruit en Skittles uit het beeld. De game kost je een goede €0,-. Gratis dus!

Fruit Ninja vs Skittles downloaden in iTunes

Van deze game hebben we geen filmpje kunnen vinden. Wel hebben we deze erg gave video van ‘Fruit Ninja in echt’ voor je!

Colin McRae Rally

Colin McRaeColin McRae Rally 2.0 is een game die sommigen van jullie misschien wel kennen. Oorspronkelijk stamt de game uit 2001 en toen was het speelbaar op de PC en Playstation. Nu, een goede 12 jaar later, heeft de rallygame ook zijn weg gevonden naar iOS. Dat wordt dus lekker scheuren in snelle bolides over veel te smalle landweggetjes! In totaal zit er meer dan 130 kilometer aan routes in de game verdeeld over 30 ‘stages’ die je kunt afleggen in diverse rallywagens. Denk aan de Subaru Impreza, Ford Focus en de Mitsubischi Lancer. Voor €4,49 is de game te koop in de App Store. 3, 2, 1, Go!

Colin McRae Rally kopen in iTunes

Laython Brothers Mystery Room

Layton BrothersVan de hectiek van een rally gaan we naar de mysteries van een detective. In Layton Broters Mystery Room ben je een detective en moet je bewijs verzamelen in diverse misdaden en moordzaken. Op zoek dus naar gaten in een verklaring, aanwijzingen en andere bewijzen. Alles gaat in de vorm van puzzels en raadsels dus deze game is perfect voor degene die lekker hun hersens wil kraken tijdens een momentje van verveling. De eerste twee zaken van de game zijn gratis te spelen. Zaak drie tot en met zes kost eenmalig €2,69 en zaak zeven tot en met negen kosten samen €1,79. Een ding is echter wel zeker: voor nog geen vijf euro heb je heel wat speelplezier in het verschiet!

Layton Brothers Mystery Room downloaden in iTunes

Klaar met spelen? Dan is er vanaf volgende week ook nog ‘Limbo’

LimboLimbo is een game die zijn oorsprong vindt op de Xbox360 en Playstation 3. Het is een game met een erg aparte grafische stijl. Alles ziet er namelijk uit als een silhouet. In de basis is de game een 2D-platformer maar er zitten enorm veel puzzels en uitdagingen in de game waardoor je constant bezig bent met het zoeken van oplossingen om van A naar B te komen. Naast de erg aparte en sfeervolle stijl zijn de geluidseffecten ook nog eens erg goed waardoor je als snel helemaal in de game gezogen wordt. Limbo komt op 3 juli uit voor iOS en zal 3,99 euro gaan kosten. Nog eventjes wachten dus!


Tags: , , , , ,