Deze Galaxy F-render ziet er goed uit!

Geruchten over de Galaxy F zijn er al best een tijdje. Deze nieuwe smartphone zou het begin moeten zijn van de F-serie, welke bestaat uit premium toestellen en voorzien van de allernieuwste technische snufjes.

Designer laat zien Galaxy F-concept zien

Hoewel er wel geruchten zijn over de Galaxy F is er eigenlijk nog niks bekend over het mysterieuze toestel. Het zou een premium toestel zijn voorzien van de nieuwste features, beter dan de Galaxy S-serie. En dat is alles wat we (denken te) weten. Designer Ivo Maric heeft een 3D-model gemaakt van een mogelijke Galaxy F en het ziet er totaal anders uit dan de meeste smartphones! Ivo Maric mag dan geen designer zijn voor Samsung en dit model zal waarschijnlijk nooit in de winkels te vinden zijn maar als de Galaxy F er zo uit gaat zien hoor je ons niet klagen.

Galaxy F - concept 2 Galaxy F - conceptEen aluminium behuizing, schuine zijkanten, een groot scherm en een erg gaaf ogende camera. De USB-poort aan de onderkant is verborgen achter een klepje wat ons doet vermoeden dat Ivo Maric de Galaxy F graag onderwater wil gebruiken. Hoewel het design enigszins dik oogt is het wel een flink verschil met de designs die Samsung doorgaans hanteert.

Galaxy F - concept 3De hamvraag is echter: zit de gemiddelde consument wel op zo’n toestel te wachten of wil de gemiddelde consument liever een wat normaler toestel zoals de Galaxy S5? En is Samsung bereid voor een totaal ander design te gaan voor de F-serie? Momenteel hebben we meer vragen dan antwoorden, maar als de geruchten kloppen dan zal Samsung ergens in het voorjaar een nieuwe, meer premium, Galaxy S5 aankondigen. Misschien dat dat toestel de mysterieuze Galaxy F is?

Bron: Concept Phones


Tags: , , , ,