De OnePlus One komt naar Nederland

De Chinese fabrikant OnePlus heeft bekendgemaakt dat hun eerste smartphone, de One, uitgebracht zal worden in Nederland. Het toestel combineert zeer goede specificaties met een ongelooflijk lage prijs.

De OnePlus One komt naar Nederland

OnePlusHet was even de vraag of de OnePlus One naar Nederland zou komen maar vandaag is naar buiten gebracht dat het toestel ook hier uitgebracht zal worden. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 801-processor, 3GB werkgeheugen, een 13-megapixelcamera met een Sony Exmor-sensor en een 3100mAh-accu. Op het toestel staat CyanogenMod 11S, wat gebaseerd is op Android 4.4.2, maar dan met extra functies (een beetje zoals HTC Sense of Samsung TouchWiz). De OnePlus One zit qua specificaties tegen de Galaxy S5, HTC One (M8) en de Xperia Z2 aan, maar dan voor minder dan 350 euro in plaats van rond de 600 euro of meer. Hiermee kan de OnePlus One in één klap een van de beste telefoons worden wat betreft prijs/kwaliteit.

Benieuwd naar de OnePlus One? Meld je dan aan voor de alert en je krijgt een mailtje zodat het toestel te bestellen is!

Hoe het toestel er uit gaat zien is nog niet bekend maar OnePlus zal het toestel op 23 april presenteren. In de aanloop naar de presentatie brengt OnePlus zo nu en dan kleine details naar buiten. Zo is deze week de unboxing een beetje in beeld gebracht.


Tags: , , , ,