Meld je aan voor een alert!

Je ziet zo nu en dan wel eens een stukje tekst voorbij komen waarin we het hebben over het aanmeldingen voor een alert. Nu zal dat niet voor iedereen even duidelijk zijn dus leggen we uit wat precies het voordeel hiervan is!

Waarom jezelf aanmelden voor een alert?

Er komen regelmatig toestellen in het nieuws die nog niet uitgekomen zijn, of die slechts bestaan in het land der geruchten. Stel nou dat jij het nieuwe Toestel X helemaal geweldig vindt en jij hebt nu al min of meer besloten dat het je volgende telefoon gaat worden, dan is een alert de perfecte oplossing! Je krijgt dan namelijk een mailtje zodra er acties beschikbaar zijn én een mailtje zodra het toestel leverbaar is. Handig toch?

Als jij een toestel dat nog niet uitgekomen is interessant vindt moet je naar de hoofdpagina van zo’n toestel gaan. Dat kan op diverse manieren:

– in een nieuwsbericht over dat toestel staat altijd een linkje naar de hoofdpagina.
– op de hoofdpagina van GSMacties.nl staat links een rijtje met telefoonmerken en als je daar op klikt kun je naar een specifieke telefoon navigeren.
– als je bovenin op GSMacties.nl op het tabje ‘Telefoons‘ klikt kom je in het overzicht met alle mobiele telefoons. Hier kun je ook filteren op diverse zaken zodat je makkelijker kunt zoeken.

Stuur mij een alertAls je dan uiteindelijk bij het toestel uitgekomen bent waar jij wel geïnteresseerd in bent kun je je rechtsboven in het scherm aanmelden voor de alert. Jezelf aanmeldingen verplicht je niet tot het afnemen van een abonnement en we vallen je niet lastig met talloze aanbiedingen van de telefoon waar jij je voor aangemeld hebt. Je krijgt simpelweg twee mailtjes: eentje als er acties zijn en eentje als het toestel leverbaar is. Het is puur een hulpmiddel om jou op de hoogte te houden van het toestel waar jij in geïnteresseerd bent. Als je wilt kun je je ook aanmeldingen voor nieuwsbrief maar dat is niet verplicht.

Een aantal interessante en populaire toestellen die momenteel nog niet leverbaar zijn of verwacht worden zijn: de Sony Xperia Z2, LG G2 Mini, Nokia Lumia 630, Nokia Lumia 930, Nokia X, Samsung Galaxy S5 Mini, HTC Desire 816 en de OnePlus One.


Tags: , , , ,