Yo, de nieuwe manier van communiceren

Er is momenteel een app die razendsnel verspreid wordt. Een app waarmee je kunt communiceren met je vrienden, en niet zomaar communiceren! Nee, je communiceert met één woord: Yo.

Yo

YoWe weten niet helemaal wat me moeten denken van deze nieuwe app, maar populair is ie momenteel wel! De kleurrijke app kan één ding, namelijk ‘Yo’ sturen. Het klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook wel.

Als we het goed hebben is de de maker van de app (of in ieder geval een van de makers van de app) gevraagd iets in elkaar te knutselen waarmee iemand zijn personal assistent op kon roepen. Uiteindelijk werd bedacht dat meer mensen het mogelijk wel handig zouden vinden en werd in slechts 8 uur tijd een app in elkaar gezet. En dat is het begin van Yo, een app waar je Yo mee kunt sturen naar vrienden en waarmee je Yo kunt ontvangen van vrienden. Is er dan niks meer dan dat? Nee, helemaal niks!

Yo-berichtjeEn tóch zie je de app op steeds meer websites tevoorschijn komen. Mogelijk maakt de pure eenvoudig en het feit dat het eigenlijk gewoon een app is die nergens slaat het juist zo populair. Juist door die redenen delen mensen het, omdat het echt te onzinnig voor woorden is. Wel denken we dat de hype binnenkort weer over zal zijn maar uiteindelijk komt het er op neer dat je er eigenlijk niks mee kunt. Via WhatsApp kun je ook Yo sturen en via SMS kan het ook, of via Telegram of Facebook Messenger. Maar via die kanalen kun je meer sturen dan Yo, bijvoorbeeld ‘Yo, heb je plannen?‘.

Mocht jij je vrienden willen Yo’en dan kan dat! Ga naar de Google Play Store, naar de App Store van Apple of naar de Marketplace van Windows Phone en download de app!

Misschien overigens een idee voor de maker(s) van Yo om eens contact op te nemen met de maker van het Hodor-toetsenbord. Misschien een match made in heaven?


Tags: , , ,