Kickstarter-campagne ‘NoPhone’ is succesvol

Op Kickstarter staan diverse vreemde projecten en veel daarvan zullen nooit succesvol zijn omdat ze gewoon nergens op slaan. NoPhone is ook zo’n project dat nergens op slaat én al eens eerder op Kickstarter te vinden was. Nu is het project echter wel succesvol.

Toen we dit bericht lazen moesten we alles even laten bezinken en rustig alles nog eens overnieuw lezen. NoPhone is namelijk een blok plastic. Meer niet, gewoon puur en alleen een blok plastic. Wel in de vorm van een smartphone, dat wel, maar meer ook niet. Om de productie op gang te krijgen hebben de bedenkers van NoPhone een Kickstarter-campagne aangemaakt. Het doel was om 5000 dollar op te halen, maar daar zijn ze ruimschoots overheen gegaan! Aan het einde van de campagne stond de teller namelijk op meer dan 18.000 dollar.

NoPhoneEerder liep er ook al een Kickstarter-campagne voor NoPhone met een beoogd doel van 68.000 dollar maar dat was geen succes.

Bij Kickstarter ‘beloof’ je geld te doneren in de vorm van een zogeheten Pledge. De maker van de campagne kan kiezen wat mensen voor bepaalde bedragen krijgen. Hoe meer je belooft te doneren, hoe meer extra’s (vaak exclusief) je krijgt. Bij NoPhone is de goedkoopste Pledge 12 dollar en daarvoor krijg je het volgende: “1 NoPhone: Je leven zal veranderen als je je NoPhone ontvangt in de post. Een instructieboekje zal er ook bij zitten.” Als je voor de 18 dollar-Pledge gaat krijg je zelfs een NoPhone met een selfie-upgrade! Die upgrade is een zelfklevende spiegel die je op de NoPhone kunt plakken. De duurste Pledge is er eentje van bijna 8000 dollar en daarvoor krijg je een 14 karaats gouden NoPhone. Er is echter niemand die voor die Pledge gekozen heeft.

NoPhone-SelfieMet een dun, lichtgewicht en compleet draadloos design werkt de NoPhone als een vervanging voor elk slim mobiel apparaat en het stel je in staat altijd een strakke rechthoek vast te hebben. Koud plastic in je grip zonder potentiële interactie vanuit je directe omgeving te hoeven missen. Ervaar nooit meer dat onaangename gevoel van vlees tegen vlees wanneer je je hand sluit.“, aldus de Kickstarter-pagina van NoPhone. De onderstaande video laat zien hoe het werkt.

Wat ons betreft kun je beter voor een échte smartphone gaan in plaats van dat je 12 dollar uit geeft aan de NoPhone. Gelukkig zit je dan hier aan het goede adres want op GSMacties.nl hebben we meer dan genoeg acties op uit te kiezen! Check de vergelijkpagina maar eens om te kijken of er wat tussen zit voor jou.

Bron: Kickstarter


Tags: , , ,