Waar wil jij meer over lezen?

Doorgaans plaatsen we nieuwsberichten en andere gsm-gerelateerde berichten waarvan wij denken dat jij het mogelijk interessant vindt. Maar wat wil jij nou lezen? Waar wil je meer over weten? Waar ben je nieuwsgierig naar?

Waar wil jij meer van weten?

AlGSMACTIESs redacteur bij een website moet je keuzes maken over wat je wel publiceert en wat niet. Vaak is het nieuws en geruchten dat we plaatsen, maar zo nu en dan ook artikelen over de scherpste acties en populairste toestellen. Heel soms, als er wat tijd over is, gaan we dieper ergens op in. Dat kan gaan over de camera van smartphones, hoe bepaalde functies werken, een blikje in de toekomst of meer van dat soort zaken. Allemaal hartstikke leuk natuurlijk maar wat wil jij nou eigenlijk lezen? Wat wil je weten?

Uiteindelijk schrijven voor jou, de bezoeker van GSMacties.nl. Als wij berichten schrijven die niemand leuk vindt dan doen we iets fout en dat is niet de bedoeling. Daarom mag jij doorgeven wat je wilt weten. Wil je meer weten over de werking van bepaalde functies? Of misschien ben je benieuwd naar de techniek achter bepaalde smartphonehardware. Of is dat allemaal niet interessant en ben je meer nieuwsgierig naar hoe het met frequenties en de dekking van providers zit? Misschien wil je iets weten over een onderwerp waar we helemaal niet aan gedacht hebben!

Wat ons betreft mag het overal over gaan zolang het maar gerelateerd is aan de telecomsector (dus niet vragen hoe het nou zit met kernfusiereactoren). Wij zullen dan op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen die gesteld worden. Op die manier wordt iedereen wat wijzer én je kunt lezen over zaken waar je wat meer van wilt weten. Win win toch?

Hoe kun je je vragen stellen?

Dan het belangrijkste gedeelte want hoe stel je je vraag? Je kunt namelijk wel naar je beeldscherm staren en je afvragen waarom er X gebeurt als je Y doet, maar dan zul je niet snel een antwoord terugkrijgen (tenzij je Google Now, Siri of Cortana gebruikt).

1. Stel je vraag onderaan deze pagina. Je hoeft niet in te loggen, maar als je wel in wilt loggen kan dat via een Disqus-account, via Facebook, Twitter of Google+. Als je niet in wilt loggen moet je even aanvinken “Ik reageer liever als gast”. Handig toch?

2. Stel je vraag op onze Facebook-pagina. Behoeft verder geen uitleg toch?

3. Ga naar de contactpagina van GSMacties.nl en stuur ons direct een berichtje, ook lekker makkelijk.

4. Stel je vraag op Twitter! Uiteraard beantwoorden we de vraag dan in een bericht op de website in plaats van dat we het in 140 tekens proberen te proppen.


Tags: , , ,