Waarschuwing: oplichter actief onder onze naam [UPDATE]

Vandaag werden wij erop geattendeerd dat er een oplichter actief is. Deze oplichter is gsm-acties.com en misbruikt de naam en het logo van GSMacties.nl. Consumenten die iets kopen op gsm-acties.com worden opgelicht.

[UPDATE] 12-12-2014, 10:10. Op ons verzoek is de website inmiddels offline gehaald door de hostingpartij.

OpgeletHet is erg vergelend dat onze naam wordt misbruikt voor frauduleuze doeleinden. Via deze weg willen we dan ook duidelijk maken dat wij op geen enkele manier verbonden zijn aan gsm-acties.com. Onze website GSMacties.nl is bovendien geen webshop, maar een vergelijkingssite. Bij ons vergelijk je de prijzen van webwinkels, waarna je kunt doorklikken naar een webwinkel om daar je bestelling te plaatsen.

Nadat het slachtoffer zich bij ons meldde, zijn we bij GSMacties.nl uiteraard direct druk aan de gang gegaan met deze zeer vervelende kwestie. We willen voorkomen dat nog meer consumenten de dupe worden van deze oplichting. Ben je slachtoffer van deze oplichting, lees dan hieronder wat je kunt doen.

Wat kun je doen als je slachtoffer bent geworden van oplichting?

Mocht je slachtoffer geworden zijn van de praktijken van gsm-acties.com dan raden we je aan zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Dat kan bij je lokale politiebureau maar het kan ook online via Mijnpolitie. Op Mijnpolitie kun je ook meer lezen over oplichting via het internet.

We hopen dat gsm-acties.com snel offline wordt gehaald en dat er niet nog meer consumenten worden opgelicht. Om dit te bereiken is inmiddels contact opgenomen met de partij die de betreffende website host.


Tags: ,