Honor gaat drie toestellen aankondigen in Barcelona tijdens MWC

Het duurt nog iets meer dan een maandje maar Honor heeft bekendgemaakt dat het tijdens het Mobile World Congress drie nieuwe toestellen gaat onthullen. Toestellen ‘for the brave’ aldus de aankondiging.

Honor-for-the-braveDrie nieuwe manieren om dapper te zijn“, met die slogan maakt Honor bekend dat ze op 3 maart nieuwe toestellen aan gaan kondigen. Momenteel verkoopt Honor de 6 en de 3C. Beide erg scherp geprijsde toestellen waarbij de Honor 6 ook nog een best goede specificaties heeft.

Wat voor toestellen Honor mogelijk aan gaat kondigen is niet bekend maar in Azië heeft het merk eind 2014 de 6 Plus en Holly uitgebracht. De Honor 6 Plus is een geüpdatete versie van de Honor 6. Het scherm is wat vergroot, de processor is nieuwer en de camera is beter. De Honor Holly is een soort variant op de Honor 3C. Veel zaken zijn gelijk maar de frontcamera is wat minder goed, het toestel is iets groter en de accu heeft minder capaciteit. In beide gevallen zijn de verschillen echter niet groot. Of deze toestellen ook naar Nederland komen en of ze aangekondigd worden op 3 maart is niet te zeggen. Het zou namelijk zomaar kunnen dat Honor met drie gloednieuwe toestellen op de proppen komt!

HonorHonor is een zelfstandige dochteronderneming van Huawei en de focus ligt vooral op toestellen met een goede prijs/kwaliteit-combinatie. Eerder gaf het merk al aan te luisteren naar de klant en de feedback te gebruiken om de producten te verbeteren.

 

 


Tags: , ,