Nu leverbaar: De HTC Desire 620 en BlackBerry Classic

Vanaf deze week zijn de HTC Desire 620 en BlackBerry Classic leverbaar. Het zijn twee zeer verschillende toestellen met elk een eigen doelgroep. De Desire 620 is een leuke midranger terwijl de BlackBerry Classic een ode is aan de gloriedagen van BlackBerry.

HTC Desire 620

Bekijk prijzen van de HTC Desire 620 zonder abonnement of vergelijk prijzen van de HTC Desire 620 in combinatie met een abonnement!

Desire-620De HTC Desire 620 is de nieuwste Desire en koppelt prima specificaties aan een aantrekkelijke prijs. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels, er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag (uitbreidbaar met MicroSD). De processor is een Snapdragon 410, een 1,2GHz quadcore en op het toestel staat Android 4.4.

Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera. Je kunt dus mooie foto’s en filmpjes maken, ongeacht welke camera je gebruikt! De accu heeft een capaciteit van 2100mAh zodat het toestel lang genoeg mee gaat! Het toestel heeft ondersteuning voor 4G.

BlackBerry Classic

Bekijk prijzen van de BlackBerry Classic zonder abonnement of vergelijk prijzen van de BlackBerry Classic in combinatie met een abonnement!

Classic-frontDe BlackBerry Classic is een ode aan de oude BlackBerry en doet erg denken aan de populaire Curve- en Bold-toestellen. Ondanks het oudere design is het toestel onder de motorkap wel volledig vernieuwd. Zo heeft het 3,5 inch-scherm een resolutie van 720×720 pixels en het scherm is aanraakgevoelig. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslag (uitbreidbaar met MicroSD). De processor is een MSM8960 Snapdragon, een 1,5GHz dualcore. Het besturingssysteem is BlackBerry 10.

Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit een 2-megapixelcamera. Iets wat tegenwoordig niet vaak meer voorkomt is een hardware-keyboard en daarmee onderscheidt de BlackBerry Classic zich van de concurrentie. Niet meer moeilijk doen met een touchscreen maar gewoon typen met een echt toetsenbord. De accu in de Classic heeft een capaciteit van 2515mAh. Het toestel heeft ondersteuning voor 4G.


Tags: , , , ,