VLC te downloaden op Windows Phone

VLC Media Player is al een tijdje beschikbaar voor een select groep testers maar de ontwikkelaar heeft de app nu publiekelijk beschikbaar gemaakt. Heel bruikbaar is de app nog niet want het is nog ontzettend instabiel.

VLC-Windows-PhoneWie veel films en series kijkt op de computer, tablet of smartphone kent VLC waarschijnlijk wel. Het is een programma dat werkelijk élk video- en audioformaat afspeelt en kan ook prima overweg met ondertitels. Op Android en iOS is de app al een tijdje beschikbaar maar Windows Phone-gebruikers moesten het nog zonder VLC stellen. Dat was jammer want verder was er geen app beschikbaar om bepaalde formaten mee af te spelen.

Een tijdje terug bracht VLC al een proefversie uit voor een select aantal gebruikers van Windows Phone maar nu is de app opengesteld voor iedereen. Het is nog steeds een proefversie en het werkt nog niet naar behoren. Een van de ontwikkelaars zegt er het volgende over: “Hey mensen. Het (de app) is nog niet officieel uitgebracht. Dit is een testversie, met experimentele dingen en heel veel crashes. Vergeet niet je feedback te versturen. Dank je, Thomas Nigro.” Verwacht niet dat je fatsoenlijk een video af kan spelen met de huidige app en het kan zijn dat je telefoon crasht. De ontwikkelaars zeggen echter hard te werken aan verbeteringen en hopen dat het uitbrengen van deze testversie daaraan bij kan dragen.

De app kun je hier downloaden maar bedenk wel dat het nog niet bedoeld is voor dagelijks gebruik en zeer instabiel is!

Bron: Reddit


Tags: , , , , ,