Grotere bundels tijdens de Simpel Verdubbeldagen

Goed nieuws voor iedereen die de komende tijd een nieuw abonnement af wil sluiten! Simpel heeft de Verdubbeldagen geïntroduceerd. Wie uiterlijk 31 maart een abonnement afsluit bij Simpel krijgt automatisch twee keer zoveel belminuten en data.

Update 1 mei 2015: Simpel heeft de Verdubbeldagen weer verlengd! Je kunt nu tot en met 31 mei gebruikmaken van deze superscherpe sim only acties van Simpel!

Update 1 april 2015: wegens succes is de actie van Simpel verlengd! Voorheen duurde de actie tot en met 31 maart maar dat is nu 30 april geworden. Je kunt dus nog langer gebruikmaken van een van de scherpste acties van het moment!

VerdubbeldagenVoor €2,50 geen 50 belminuten maar 100 belminuten, voor €10,- geen 1000MB maar 2000MB! Naast die twee bundels zijn uiteraard ook alle andere bundels bij Simpel verdubbeld want het zijn de Verdubbeldagen waarbij de slogan “2x zoveel voor hetzelfde geld” wordt gebruikt.

Vergelijk direct de bundels en prijzen van Simpel

Dankzij de verdubbelde bundels is Simpel tijdelijk de meest voordelige provider. Voor €15,- per maand krijg je bijvoorbeeld 500 belminuten en 2000MB en er is geen enkele provider die daar bij in de buurt komt. Voor €27,50 heb je onbeperkt bellen en 3000MB en ook met die combinatie hebben ze geen concurrentie. Het mag dus duidelijk zijn: de Verdubbeldagen zijn voor de consument enorm voordelig dus als je nog een abonnement moet hebben de komende tijd, dan is het de moeite waard om eens bij Simpel te kijken.

De Verdubbeldagen lopen tot en met 31 maart. Bestel dus deze maand nog om te profiteren van de verdubbelde bundels bij Simpel. Wel moet je er rekening mee houden dat wanneer je een bundel na de Verdubbeldagen omhoog of omlaag aanpast dat de verdubbeling vervalt.

Vergelijk de bundels en prijzen van Simpel
Direct naar Simpel.nl

 


Tags: , , , ,