Honor brengt Holly uit in Nederland

Honor heeft bekendgemaakt dat de Holly, die eind 2014 aangekondigd werd, ook in Nederland uitgebracht gaat worden. De adviesprijs van de Holly is gelijk aan de adviesprijs van de Honor 3C maar die prijs kan nog zakken.

Honor-HollyDe Honor Holly werd in het najaar van 2014 al uitgebracht in India maar komt nu ook naar ons koude kikkerlandje toe. De adviesprijs van het toestel is 139,99 euro maar die prijs kan nog zakken. Hoe meer mensen geïnteresseerd zijn in het toestel, hoe meer de prijs daalt. Interesse kun je tonen op de website van Honor door je daar aan te melden. Hoe ver de prijs precies kan zakken is niet bekend maar de prijs van de Holly ligt in India om ongeveer 99 euro, dus dan heb je een indicatie van wat de prijs uiteindelijk kan zijn.

Nu is een adviesprijs van 99 tot 139,99 euro natuurlijk erg leuk, maar wat krijg je er voor? Een smartphone met een 5 inch-scherm (720×1280 pixels), een 1,3GHz quad-core processor van Mediatek, 1GB werkgeheugen en 16GB opslag. Er zit een 2000mAh-batterij in en het toestel draait op Android 4.4.2 in combinatie met de Emotion UI van Huawei. Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit een 2-megapixelcamera.

Mocht de prijs zakken naar 99 euro dan krijg je erg veel ‘bang for buck‘. Momenteel is er geen enkel toestel met dergelijke specificaties dat ook maar enigszins in de buurt komt van 99 euro en zelfs voor 139,99 euro is het een erg scherp geprijsd toestel.

Honor brengt de Holly over ongeveer drie weken uit in Nederland.


Tags: , , , ,