Vergelijk nu ook “Kazam” telefoons op GSMacties.nl

Kazam is een nieuw merk dat eerder dit jaar bekendmaakte naar Nederland te komen en vanaf vandaag vind je het merk ook op GSMacties.nl. We hebben een vijftal telefoons toegevoegd die allemaal leverbaar zijn.

Kazam

Kazam is een Europees merk dat in 2013 is opgericht door oud-HTC-medewerkers en het richt zich voornamelijk op goedkopere telefoons. Bij alle Kazam smartphones krijg je standaard 3 jaar garantie en mocht je scherm in het eerste jaar kapot gaan, dan wordt dat gratis gerepareerd (één keer). Daarnaast is er een speciale app voor als er problemen zijn. Niet slecht dus!

De 5 Kazam smartphones

Momenteel zijn er vijf telefoons van Kazam te koop: de Kazam Tornado 348, Trooper 2 4.5, Trooper 440L, Trooper 445L en de Trooper 450L.

Kazam-telefoons

De Kazam Tornado 348 is de krachtigste van de vijf en tevens de duurste. Los kost hij 250 euro en daarvoor krijg je een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels, een 1,7GHz octa-core processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslag, achter een 8-megapixelcamera en voor een 5-megapixelcamera. Op dit Kazam Tornado 348

De goedkoopste Kazam is de Trooper 2 4.5 en deze kost los 88 euro. De Trooper 2 4.5 heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 480×854 pixels, 512MB werkgeheugen, 4GB opslag, een 1,3GHz dual-core processor, achter een 5-megapixelcamera en voor een 0,3-megapixelcamera.

De andere telefoons van Kazam zitten daar tussen in en allemaal hebben ze zoals gezegd standaard één maal schermreparatie in het eerste jaar, ook al is het je eigen schuld. Dit is een service die we nog nooit eerder tegen zijn gekomen en wij waarderen dat wel. Ook de drie jaar garantie die je standaard krijgt is erg netjes. Het lijkt er dan ook op dat Kazam niet zozeer de focus heeft liggen op de beste specificaties voor de laagste prijs, maar meer een focus op klanttevredenheid. Uiteraard moet nog blijken hoe Kazam op de lange termijn met haar klanten om gaat, maar de eerste tekenen zijn in ieder geval goed.

Alle Kazam smartphones   Kazam prijzen met abonnement


Tags: , , , , , ,