Snapchat ondersteunt nu speciale filters

Snapchat heeft in een update een aantal leuke nieuwe functies toegevoegd. Een van die functies is ‘Lenses’ waarmee je jezelf om kunt toveren tot iemand anders. Ook kun je nu tegen betaling snaps terugkijken.

Update – De nieuwe Lenses werken niet op alle Android-telefoons. Sommige telefoons vallen buiten de boot vanwege technische tekortkomingen, maar op sommige telefoons waarop het wel moet werken werkt het ook niet. Waarschijnlijk zal Snapchat de app spoedig updaten om de problemen te verhelpen.

Snapchat is zonder twijfel de meest populaire selfie-app die er is. Voorheen kon je een foto al opleuken met een paar filters, maar die veranderde de kleur. Met de nieuwe Lenses is het nu mogelijk om ook jezelf een make-over te geven.

Snapchat-Lenses

Zo kun je jezelf oud laten lijken, een regenboog uit je mond laten komen, jezelf veranderen in een demon, of héél verliefd laten kijken en ga zo maar door. Het is waarschijnlijk meer een gimmick dan handige functie maar het ziet er wel leuk uit.

Nog een nieuwe functie is Replay. Voor ongeveer één dollar kun je drie snaps per dag terugkijken. Het is niet mogelijk om drie keer dezelfde snap terug te kijken. Snapchat zelf zegt “ze zijn een beetje duur, maar tijd is geld! ;)‘.

De laatste nieuwe functie is Trophies, wat een soort virtuele prijzen zijn die je kunt krijgen. Door bepaalde handelingen uit te voeren kun je stickers en emoticons verdienen.

De update is beschikbaar voor Snapchat op Android en iOS.


Tags: , , ,