Nieuwe Samsung Galaxy A3 en A5 komen begin 2016

samsung-galaxy-a3-a5-2016

Samsung introduceert in het eerste kwartaal van 2016 een vernieuwde versie van zowel de Galaxy A3 als de Galaxy A5. Een vernieuwde versie van de Galaxy A7 komt vooralsnog niet naar Nederland.

Verbeteringen Galaxy A3 en Galaxy A5

De vernieuwde Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 zijn op een aantal punten gewijzigd en verbeterd. De schermen zijn 0,2 inch groter en zijn nu 4,7 inch (A3) en 5,2 inch (A5) groot. De camera van beide smartphones is flink verbetert.  De camera beschikt nu over optische beeldstabilisatie, waardoor filmpjes niet meer schokkerig overkomen. Ook kun je met de F1.9-lens betere foto’s maken in een donkere omgeving. Daarnaast start de camera razendsnel op met behulp van Quick Launch.

Versies, prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) zijn in het eerste kwartaal van 2016 leverbaar in de kleuren zwart, wit en goud. Een exacte datum is helaas nog niet bekend. De adviesprijzen zijn 329 euro voor de Galaxy A3 en 429 euro voor de Galaxy A5.

Wil je niet wachten? Vergelijk dan de prijzen van de huidige Galaxy A3 of de huidige Galaxy A5. Deze zijn nu al een stuk goedkoper.

 


Tags: , , , ,