Foto’s tonen OnePlus 2

Er zijn foto’s opgedoken waarop de OnePlus 2 te zien is. Het design lijkt veel op dat van de OnePlus One maar wat direct opvalt is de hardwareknop aan de voorkant. Mogelijk herbergt die knop de vingerafdrukscanner.

OnePlus-2-voor-en-achterkant

De foto’s zijn afkomstige van Tenaa, een Chinese keuringsinstantie. Wie de foto’s bekijkt zal in eerste instantie denken dat het gewoon op de OnePlus One gaat. Zo is de vorm van de telefoon nagenoeg hetzelfde, de achterkant gebruikt hetzelfde materiaal en er zijn geen radicale wijzigingen doorgevoerd. Toch zijn er wat subtiele verschillen te vinden: de voorkant heeft een knop aan de onderkant zitten en het stukje van de camera op de achterkant is anders.

De knop aan voorkant herbergt de vingerafdrukscanner en het is niet helemaal duidelijk of het een echte knop is of puur en alleen een scanner. De camera op de achterkant heeft bij de OnePlus 2 een upgrade gekregen en heeft een resolutie van 13 megapixels, een dubbele led-flitser en laser-autofocus.

Verder beschikt de OnePlus 2 over een Snapdragon 810-chipset, 4GB werkgeheugen en een USB C-poort. Alle details omtrent de OnePlus 2 worden volgende week dinsdag bekendgemaakt.

IMG_9060

IMG_9069

Hierboven zie je de OnePlus One en je ziet duidelijk dat de twee telefoons veel op elkaar lijken! Bekijk ook de review van de OnePlus One zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten van de OnePlus 2.

 


Tags: , ,