Foto’s van nieuwe Huawei P9 uitgelekt

Cam-930x407

Op de website van Venturebeat zijn onlangs foto’s van de nieuwe Huawei P9 verschenen. Op de foto’s is te zien dat het nieuwe vlaggenschip een dubbele camera krijgt.

Opvallend

Volgens Venturebeat krijgt de P9 een scherm van 5,2 inch met full HD scherm en een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Opvallend is dat Huawei de stap naar GHD-resolutie nog niet neemt, terwijl andere smartphonefabrikanten dit wel doen. De 12 megapixel camera met 2 lenzen en sensoren zorgt ervoor dat de gebruiker foto’s achteraf nog scherper kan maken. De P9 zal de opvolger zijn van de populaire Huawei P8.

Specificaties

De Huawei P9 beschikt over een opslagcapaciteit van 32 GB en draait op een Kirin 950-processor in combinatie met 3 GB werkgeheugen. De telefoon beschikt over een grote accu van 3.900 mAh en wordt opgeladen via een USB-c aansluiting. Het toestel beschikt tevens over een vingerafdrukscanner, deze zit op de achterkant.

De bron meldt dat er tevens een premium variant van de P9 zal komen, die naar onze verwachting P9 Premium of P9 Max zal heten. Deze versie zal beschikken over een groter scherm en een snellere Kirin 955 processor en groter werkgeheugen van 4 GB. Tot slot verschijnt er ook nog een budget model van de P9. Dit zal de opvolger zijn van de P8 Lite en we verwachten daarom dat dit toestel P9 Lite zal gaan heten.

Release

Naar alle waarschijnlijkheid worden alle drie de toestellen in de komende maanden door Huawei uitgebracht, mogelijk zelfs deze maand nog.

Ontvang de Huawei P9 alert zodra je prijzen kunt vergelijken en zodra deze telefoon leverbaar is.

USB


Tags: , , , , ,