Android 2.3 en 4 nieuwe kleuren voor de Acer Liquid Mini

De Acer Liquid Mini is een kleinere variant van de Acer Liquid. De telefoon draait op Android 2.2 en is te upgraden naar Android 2.3, heeft een 5 megapixel camera en een 3,2” capacitief touchscreen met een 480×320 resolutie.

Acer logoDe Acer Liquid Mini maakt gebruik van een design met afgeronde boven- en onderkanten, vier knoppen onder het touchscreen en is verkrijgbaar in de kleuren Lagoon (blauw), Cherry (roze), Pearl (wit) en Steel (zwart). Verder heeft Acer zijn eigen interface op Android 2.2 gezet wat resulteerd in een stijlvol en chique geheel. Ook heeft Acer zijn eigen SocialJogger-app op de telefoon gezet. Deze app combineert sociale netwerken als Facebook en Twitter op één locatie zodat je al de updates van vrienden en familie in een oogopslag kunt zien.

Onder de motorkap vinden we 512MB-Ram, 512MB-Rom, een 600MHz processor van Qualcomm en een 5 megapixel camera. Ook zijn alle standaard verbindingen aanwezig zoals WiFi, Bluetooth (2.1), Micro-usb en hsdpa (3G mobiel internet). Het opslaggeheugen kan uitgebreid worden met een SD Micro kaartje. Standaard zit er al een 2GB SD Micro kaartje in, maar op deze manier kun je het uitbreiden tot 32 gigabyte.

De Acer Liquid Mini is dus een veelzijdig toestel, dat alle hedendaagse functies en mogelijkheden combineert in een klein en stijlvol toestel.

Vergelijk nu de acties van de Acer Liquid Mini