Het is vandaag Comic Sans-dag!

Het is vrijdag, de start van het weekend voor velen en dus moet een leuk berichtje wel kunnen. Vandaag is het Comic Sans-dag en dat laten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan!

Comic Sansdag 2013

Comic Sans is volgens zo’n beetje heel de wereld het meest lelijke en meest gehate lettertype dat je kunt vinden. Hier en daar duikt het soms nog eens op, bijvoorbeeld in een mailtje van je wat oudere tantje die alles nog in Comic Sans schrijft. Het liefst met felle kleurtjes en clipart-plaatjes.

Hier bij GSMacties.nl hebben we ook niet bepaald veel liefde voor Comic Sans maar voor deze dag hebben we toch een uitzondering gemaakt. We hebben zelfs drie bekende telefoons omgedoopt tot Comic Sans-varianten! Check ze hieronder:

Comic Sans TelefoonsJe kunt op het plaatje klikken voor een groter formaat!

En, wat vind jij er van? Zou jij een iPhone 5 kopen als alle woorden op dat toestel in Comic Sans geschreven zijn? Of wat dacht je van Windows Phone 8 waarbij veel van tekst gebruik gemaakt wordt?

Voor deze ene dag dus niks dan liefde voor dit oh-zo gehate lettertype en na het weekend zijn we weer terug met normale lettertypes.

Bron: Comicsansdag.nl


Tags: , ,