HTC tot in de eeuwigheid

Tenminste, als we de naam van een mogelijk nieuw HTC toestel mogelijk geloven. Er is namelijk een nieuw toestel van HTC uitgelekt, namelijk de HTC Eternity.

HTC-WP7Het toestel heeft een 4.7″ Super LCD scherm, wat voor huidige standaarden enorm groot is. De Eternity zal draaien op Windows Phone 7 en wordt een ware ‘superphone’. Met een single-core 1.5Ghz Nvidia Tegra processor heeft hij in ieder geval flink wat snelheid onder de motorkap. Verder is er een 8 megapixel camera aanwezig, kun je opnemen in 720p, zit er een frontfacing camera op van 1,3 megapixels, heb je 16GB aan opslag tot je beschikking, DLNA support en een 1650mAh Li-Ion batterij.

Een behoorlijke lijst aan features dus maar het meest in het oog springende is wellicht de frontfacing camera. Een camera aan de voorkant is namelijk pas bruikbaar vanaf de Mango update van Windows Phone 7. Mogelijk is de HTC Eternity dus het eerste toestel dat vanaf het begin op Windows Phone 7 Mango zal draaien. Overigens is er nog geen prijs of datum bekend. Ook is het niet zeker of de HTC Eternity in Europa dezelfde naam zal krijgen. Maar één ding is wel zeker: het is een beest van een telefoon!