Vanaf volgende maand de HTC EVO 3D in Europa!

3D filmen en 3D schermen. Een paar jaar terug alleen nog van te genieten in de bioscoop, nu iets wat je steeds meer ziet in onder andere telefoons. Op het moment zijn er nog weinig 3D telefoons, maar HTC gaat dat een beetje veranderen.

Vorige maand is in de Verenigde Staten HTC Evo 3Dde HTC EVO 3D al uitgebracht en vanaf volgende maand is hij beschikbaar in Europa. Het is een telefoon met een 3D scherm en een 3D camera. Voor het scherm heb je overigens geen brilletje nodig. De telefoon zal draaien op Android 2.3, en heeft een 4.3″ scherm met een resolutie van 960×540 (qHD).

De HTC EVO 3D heeft een 1.2GHz dual-core Snapdragon processor en een 1730mAh batterij. Het toestel is de eerste 3D telefoon van HTC en gezien het succes van de vorige HTC modellen gaat deze het waarschijnlijk ook goed doen. Het is nog niet duidelijk wanneer de telefoon in Nederland verschijnt, maar het kan goed zijn dat deze vanaf volgende maand beschikbaar is, net als in de rest van Europa.

Op Engadget.com kun je de review al bekijken van de HTC EVO 3D en wil je op de hoogte blijven van wanneer de HTC EVO 3D in Nederland verschijnt? Schrijf je dan nu in voor de alert.

HTC Evo 3D Back