De Samsung Galaxy serie breidt uit

Wetenschappers beweren al jaren dat ons universum constant groter wordt. Nu is dit natuurlijk nooit te bewijzen, maar een ander soort universum breidt ook uit en dat valt wel met onze eigen ogen te zien.

Dat andere soort universum is de Samsung Galaxy serie. De Koreaanse website News Tomato zou van bronnen bij Samsung hebben vernomen dat Samsung werkt aan de Galaxy Q. Het toestel zou aangekondigd moeten worden tijdens de IFA-beurs die in september gehouden gaat houden. Er zijn nog geen specificaties beschikbaar van de Galaxy Q, behalve dat het een 5,3″ scherm gaat krijgen. De meeste telefoons zitten zo tussen de 3 en 4″ dus meer dan 5″ is erg groot en gaat meer richting een hybride tussen telefoon en tablet qua grote.

Overigens is het niet gek dat Samsung bezig blijft met zijn Galaxy serie. De Galaxy S is ondertussen meer dan 10 miljoen keer over toonbank gegaan en de Galaxy S2 verkocht 3 miljoen toestellen in 2 maanden. We zijn dus ook zeer benieuwd hoe deze grote Galaxy Q het gaat doen en of mensen zo’n groot scherm wel willen op een telefoon. Wel grappig: vroeger moesten telefoons steeds kleiner, nu worden ze steeds groter.

Een vergelijking tussen de Galaxy S2 Mini, Galaxy S2 en de mogelijke Galaxy Q. Duidelijk is te zien hoeveel groter die is dan z’n voorgangers. Sterker nog, hij zó groot dat hij niet op het plaatje past! Oké, een flauw grapje, maar zie jij jezelf al met deze telefoon rondlopen?

Vergelijking tussen verschillende Samsung toestellen