Video van de nieuwe Samsung Galaxy R duikt op

Een tijdje terug berichtten we nog dat Samsung constant bezig blijft met het uitbreiden van de succesvolle Galaxy lijn. Nu is er een video opgedoken van de Samsung Galaxy R, het kleine broertje van de zeer succesvolle Samsung Galaxy S2.

Samsung Galaxy RVorige week verschenen er nog geruchten dat Samsung bezig zou zijn met de Galaxy 3D, en nu is er een video verschenen waarin de nieuwe Galaxy R in alle glorie te zien is. De nieuwste telg in de Galaxy familie beschikt over een 4,2″ Super LCD scherm, een 1Ghz dual-core Nvidia Tegra 2 processor, een 5 megapixel camera, Wifi, GPS, FM-Radio en 8GB aan intern geheugen. Met de camera kunnen naast foto’s ook 720p filmpjes gemaakt worden en het geheugen van de telefoon kan uitgebreid worden tot 32GB door middel van microSD. De telefoon zal draaien op Android 2.3 en zal goedkoper worden dan het grotere broertje van het toestel, de Samsung Galaxy S2.

Naar verwachting wordt de Galaxy R voor het eind van dit kwartaal uitgebracht. Zodra hier details over beschikbaar zijn plaatsen we het op de site. Je kunt wel al alle informatie van de Galaxy R bekijken en we kunnen de video al laten zien:

httpv://www.youtube.com/watch?v=F2t9CMJ2OI8