Nieuwe Android versie vervroegd uitgebracht?

De iPhone 5 en daarmee iOS 5 wordt binnenkort uitgebracht (als de geruchten waar zijn) en Google voelt de hete adem van Apple al in zijn nek. Daarom gaat de maker van Android mogelijk de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem vervroegd uitbrengen.

Android vs AppleVolgens Boy Genius Report – die informatie heeft ontvangen van niet nader genoemde bronnen – zal Google de nieuwste versie van Android vervroegd uitbrengen als antwoord op de release van de nieuwste iPhone. Android Ice Cream Sandwich zou in oktober uitgerold moeten worden. Ice Cream Sandwich zou een samensmelting moeten zijn tussen Android 2.3 (Gingerbread) en 3.0 (Honeycomb). Daarmee zullen zowel telefoons als tablets kunnen genieten van de nieuwste versie.

Android Ice Cream Sandwich is overigens nog niet officieel aangekondigd en dus is ook niet duidelijk welke features de nieuwste Android versie zal bevatten. De iPhone 5 zou in september of oktober uit moeten komen, maar ook dat is gebaseerd op geruchten. Het is in ieder geval heel spannend om te zien hoe alles gaat lopen. De iPhone 5 zou een compleet nieuw design moeten hebben en de nieuwste Android wordt ook totaal vernieuwd als de geruchten waar zijn.

Android vs Apple - Strijd der titanenDe strijdbijlen worden opgepakt en de strijd tussen de iPhone 5 en de nieuwe Android toestellen zal er hevig aan toe gaan. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd hoe het allemaal gaat lopen!