Nieuwe versie HTC Sense te zien op screenshots

De Chinese tak van XDA-Developers heeft screenshots uitgebracht waarop de nieuwste versie van HTC Sense te zien is. Er zijn een aantal aparte wijzigingen te zien.

HTCDe screenshots van de nieuwe HTC Sense zouden afkomstig zijn van de HTC Bliss, een onaangekondigd toestel dat zich zou moeten richten op de vrouwelijke markt. HTC Sense 3.5 toont enkele gelijkenissen met HTC Sense 3.0, maar er zijn ook een aantal wijzigingen doorgevoerd. Ook zou Sense 3.5 geschikt zijn voor minder krachtige HTC’s.

Sense 3.5 heeft hetzelfde soort lockscreen als Sense 3.0. Het hoofdscherm is anders dan we gewend zijn van Sense: het dock onderaan is vervangen door knopjes waarmee je naar de app drawer en de telefoon kunt navigeren. Aan de zijkant zien we ook een aantal applicaties staan op een andere manier dan we tot nu toe gezien hebben. Sense 3.5 lijkt een beetje op een uitgeklede versie van Sense 3.0 en het ziet er allemaal nét wat minder ‘fancy’ uit, wat zou kunnen komen doordat het geschikt is voor minder krachtige telefoons.

HTC Sense 3.5De HTC Bliss is eerder in een gerucht opgedoken en zij zich moeten richten op de vrouwelijke markt. Er zijn nog niet veel specificaties beschikbaar, behalve dat het mogelijk een 3,7 inch scherm bevat en een Qualcomm processor. Daarmee lijkt de Bliss qua grootte en specificaties op de HTC Desire Z.

HTC Bliss

De HTC Bliss. Het toestel lijkt veel op de HTC Desire Z maar heeft een frontfacing camera, iets wat de Z niet heeft.