HTC Bliss en HTC Omega uitgelekt

Er zijn veel smartphones op de markt en er gaan er nog veel meer aankomen als we onder andere LG en RIM mogen geloven. Veel smartphones zijn echter vaak groot en donker gekleurd, en daarmee vooral gericht op de mannelijke doelgroep.

Vooral de Android en Windows Phone 7 smartphones zijn niet echt aantrekkelijk voor de dames. Ze zijn vaak groot, donker gekleurd en in het geval van HTC wordt er vaak een industriële look gebruikt (veel afwerking met aluminium). Nu zou HTC echter werken aan een smartphone die specifiek gericht is op vrouwen.

HTC BlissHoe maak je een smartphone geschikt voor vrouwen? De HTC Bliss zou beschikbaar komen in verschillende kleuren. Daarnaast gaat HTC naar verwacht speciale Bliss accessoires uitbrengen die qua kleur bij je toestel passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een armbandje waarop notificaties te zien zijn. Tot nu toe is er alleen maar een vaag computermodel beschikbaar om naar te kijken. Op dit plaatje ligt de telefoon op een soort dock.

Dit is overigens niet het eerste gerucht van een vrouwelijk HTC toestel. Zo zijn er ook geruchten over de HTC Glamor. De naam zelf klinkt al niet heel erg mannelijk en de telefoon zelf zal ook menig man afschrikken. Over dit toestel is net als bij de Bliss nagenoeg niks bekend, behalve dat de kleuren behoorlijk in het oog springend zijn.

Oké, genoeg gepraat over kleurtjes en bijpassende accessoires. Tijd voor een smartphone zoals ze bedoeld zijn: snel, krachtig en met een scherm dat groot genoeg is. De HTC Omega is een Windows Phone 7 toestel en zal de opvolger zijn van de HTC 7 Mozart. De Omega zal draaien op WP7 Mango. Het nieuwe Windows Phone 7 toestel van HTC zal een 3.8″ S-LCD scherm krijgen, een 1.5Ghz processor, 512MB-Ram geheugen, een 8 megapixel camera, 16GB opslagruimte en alle andere standaard features.

Helaas is er van de HTC Omega nog geen foto uitgelekt, dus we zullen het in dit nieuwsbericht voorlopig even moeten doen met de kleurrijke plaatjes van de vrouwelijke HTC toestellen. Dus voor alle vrouwen die dit lezen: kijk goed naar hoe een gekleurde smartphone eruit ziet, want op de vreemde Nokia N9 na zul je die niet veel tegenkomen.

De HTC Glamor:

HTC Glamor