Binnen twee weken Windows Phone mango update

Goed nieuws voor Windows Phone gebruikers. Binnen twee weken zal je je Windows Phone toestel waarschijnlijk kunnen updaten naar WP 7.5 Mango. De eerste toestellen met Windows Phone 7.5 zijn al te bestellen.

Windows Phone 7De Mango update zal geschikt zijn voor alle Windows Phone gebruikers en de update zal beginnen ergens begin oktober. Wel is het zo dat niet elk toestel tegelijkertijd de update ontvangt want je bent daarbij afhankelijk van de fabrikant en de provider van je abonnement. Ook is het nog onduidelijk voor wanneer de update precies gepland staat voor Nederlandse gebruikers. Mango is de eerste grote update voor Windows Phone en brengt een aantal mooie verbeteringen met zich mee. Windows Phone zal na de update een vorm van multitasking aan boord hebben dat ‘fast app switching’ genoemd wordt, waarmee je door vijf recent geopende programma’s kunt bladeren. Bovendien zal de browser een mobiele versie van IE9 zijn met ondersteuning voor hardware acceleratie. Ook het social media aspect van de telefoon is verbeterd want Twitter en LinkedIn zijn standaard opgenomen in de contactapplicatie.

In de toekomst volgen er uiteraard nog meer updates, onder de namen Tango en Apollo. Een van die twee zal een aangepaste versie van Windows Phone zijn specifiek voor low budget toestellen.